Hvem gider (kun) at være millionær?

4 nov

Et nyt spændende koncept fra DR ser dagens lys i slutningen af December

Se topfolk i dyst om at nå toppen, DR bringer varme til de kolde tinder …

Kolding Klamkjær bliver stylet af Salon Sur Les Dumpes

I programmet mødes en række af erhvervslivets topfolk i en spændende dyst hvor de sættes på en række prøver der skal hjælpe Danmark med at få bedre ledere. Målet er at afgøre hvem der er kvalificerede til at lede landets (største) virksomheder ind i en ny og historisk fremtid,  og hvem der bare skal have det gyldne håndtryk med det samme.

“Med det nye koncept, Hvem Gider (Kun) At Være Millionær ønsker DR at hjælpe danske ledere til en bedre hverdag og et bedre arbejdsliv, til glæde for de mange trængte danske virksomheder” siger Kolding Klamkjær, og han fortsætter “Fokus har længe været på underdanmark og de problemer der florerer på på bunden af samfundet. Manglende initiativ, ingen virkelyst, misbrug, priser på hundemad, rygning og regulær dovenskab. Men samfundet er jo ikke kun underklassen” ler Kolding “hvis vi skal have stemningen vendt og sammen arbejde os ud af krisen, må også lederne på banen. De fortjener jo ros og klap på skuldrene for de mange arbejdstimer, stress over fejlslagne investeringer der risikerer at påvirke deres private formuer, det absurde skattetryk og alle de andre knaster som tilværelsen i livets premier-league byder på. Derfor træder vi nu ud på gulvet med dette humørskabende initiativ som vi naturligvis håber danskerne vil tage godt imod”

Programmet er delt op i en række gavmilde runder som f.eks.

‘Bonusrunde’
Navnet siger sig selv, deltagerne får alle en bonus for at dukke op

‘Elsk dig slank, skat’
Regnskabstrimning, overskudsplacering, investeringer – hvem kan slanke skatten mest?

‘Danmarksrunden’
Hvem kan opnå mest erhvervsstøtte, og flytte det hurtigst ud af landet inden de siger op een måned før firmaet går konkurs?

‘Kæmp mod vejrmøller’
hvem kan opnå højeste rente-afkast inden investeringen fejler?

‘Bonusrunde II’
Navnet siger sig selv, deltagerne får alle en bonus uden nogen egentlig grund

‘Bordet fanger den langsomme’
Hvem kan pumpe en aktiebeholdning op til størst mulige værdi alene på marketing og gejl? Runden er spændende, for det gælder om at afvikle aktierne lige inden det går op for andre investorer at der intet produkt er. Jo tætter på des højere gevinst, men kommer du for tæt på klapper fælden og du mister en fed profit!

“Det 19. minut”
Publikum stemmer om hvilken leder der skal modtage en million for at have klaret sig dårligst, præmien skal ses som en incitamentsskabende opmuntring til at klø på,

“Den barske”

Deltagerne skal på bedst mulig vis overbevise befolkningen om at de snart må flytte virksomheden til udlandet, og det kan de desværre ikke gøre noget ved. Jo stærkere truslen er, des bedre står deltagerne rustet til næste runde som er

‘Bonusrunde III’
Ja, vi tager lige en bonusrunde, vor deltagerne kompenseres for “uspecificeret ulejlighed” inden vi går egentligt videre til

‘Bonusrunde IV’
eftersom Bonusrunde III var så fed, uddeles et væsentligt gratiale til deltagerne for godt humør inden vi når til …

“Samfundssind”
Dette er jokerrunden – her uddeles skattelettelser til alle deltagerne på baggrund af advarslerne om virksomhedsflugt fremsat i “den barske” runde. Gæstestjerne er Harald Børsting der har lovet at indrykke landsdækkende annoncer til lejligheden.

“Det gyldne håndtryk”
Slutrunden, hvor store pengesummer overdrages de deltagende som tak for kampen. De største håndtryk går til vinderne, taberne må nøjes med lige så mange penge.

DR producer Kolding Klamkjær fortæller om programmet at det skal sendes op mod jul, for der er danskerne jo allerede i gavehumør.

Næste uge: DR varsler licensforhøjelser

Reklamer

Hvad synes du ...?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: